Nyheter

Nordic PM förstärker

Nordic PM fortsätter att växa och i november förstärks organisationen med två nya medarbetare till regionkontoren i Karlstad och Helsingborg.

Till Karlstadkontoret rekryteras Öyvind Törnby som ny drifttekniker från och med 1 november. Öyvind kommer från en tjänst som fibertekniker på Svensk Optoteknik och kommer nu att ha huvudfokus på de fastigheter i Arvika som Nordic PM förvaltar åt Industrisamhället Norden Holding AB.

Även filialen i Helsingborg förstärks 1 november med Victor Svensson i rollen som förvaltare och ansvarig för affärsutveckling i Skåneregionen. Victor har tidigare arbetat med affärsutveckling och förvaltning på Fabege samt med marknadsfrågor på Backahill.

– Vi är väldigt nöjda och stolta över att Öyvind och Victor har valt att ansluta sig till oss på Nordic PM. Att vi får möjlighet att knyta så pass drivna medarbetare till vårt växande team känns verkligen roligt, säger vd Jeanette Öhrn.