Nyheter

Ny vd för Coor i Sverige

Magnus Wikström blir ny ordinarie vd för Coor i Sverige. Han kommer närmast från tjänsten som affärsenhetschef för Fastighet och Säkerhet på Coor i Sverige och har fungerat som tillförordnad vd för Coor i Sverige sedan 1 augusti 2020, då den tidigare vd:n AnnaCarin Grandin axlade rollen som ny koncernchef i Coor.

Magnus Wikström har närmare 20 års erfarenhet av olika ledande positioner inom Coor och känner den svenska verksamheten mycket väl.

– Det är med stor glädje jag permanentar tillsättningen av Magnus Wikström som ny vd för Coors svenska verksamhet. Det visar på styrkan i Coors förmåga att internt utveckla starka ledare, något som bidrar till både kontinuitet och framgång, säger AnnaCarin Grandin, vd och koncernchef Coor.

– Jag är både tacksam och ödmjuk inför förtroendet och ser fram emot att fortsätta skapa framgång tillsammans med alla kompetenta medarbetare i Coor, säger Magnus Wikström, tillträdande ordinarie vd Coor i Sverige.

Magnus Wikström tillträder sin nya roll den 1 november 2020.