Nyheter

Ny VD för Structor Projektutveckling AB

Den 15 oktober tillträder Harald Näslund som vd för Structor Projektutveckling AB. Han tar över efter Niclas Sandberg, som varit bolagets vd sedan 2010. Niclas tar över som styrelseordförande i bolaget. 

Structor Projektutveckling AB bildades 2003 och är ett specialistbolag inom stadsutveckling, affärsutveckling, fastighetsutveckling och fastighetsbildning. Bolaget med drygt 30 medarbetare är verksamt över hela Sverige med kontor i Stockholm, Uppsala, Västerås och Visby.

Harald Näslund har närmare 20 års erfarenhet av projekt- och fastighetsutveckling och är sedan 15 år konsult samt delägare i Structor Projektutveckling.

– Jag vill bygga vidare på den framgångsrika utveckling som Niclas skapat i bolaget. Jag hoppas kunna bidra med mycket energi och nya perspektiv, så vi kan fortsätta utvecklas med kvalitet, tillväxt och hållbarhet i fokus. Medarbetarna är navet i vår verksamhet och jag ser framemot nya spännande uppdrag tillsammans med dem och våra kunder, säger Harald Näslund. 

Niclas Sandberg har varit vd i bolaget sedan 2010 och har bland annat lett arbetet med att utveckla bolagets affärsområden och geografiska marknad. Nu tar han över som styrelseordförande.

– Det känns mycket bra att lämna över till Harald som har stor erfarenhet, kompetens och kännedom om bolaget, och samtidigt fortsätta utvecklingsarbetet mot våra högt satta mål, som konsult och styrelseordförande. Jag ser framemot att fortsätta samordna Structorbolagen i Stockholm och bidra till nya affärer och bolag inom Structorgruppen, säger Niclas Sandberg.