Nyheter

Lexium Service Management förstärker

Johnny Molén förstärker Lexium Service Management som Affärsenhetschef Technical Management

Lexium Service Management AB har ingått samarbete med Jomotek Förvaltning AB inom fastighetsrelaterade tekniska tjänster, där parterna avser att fördjupa leveransen inom teknisk förvaltning bla med avancerat IT-stöd för verksamheter.

Johnny Molén har över 25 års erfarenhet inom Fastighetsförvaltning i ledande positioner.

– Vi ser fram emot att tillsammans med Johnny Molén fortsätta utveckla och leverera tekniska lösningar till fastighetsägare och kontorshyresgäster, bla med det IT-stöd för integrerade FM-tjänster som vi aktivt jobbat med i flera år, säger Niclas Brodin, VD för Lexium Service Management.

Läs mer på:

https://www.linkedin.com/in/johnny-mol%C3%A9n-05b6…