Nyheter

Nordic PM förstärker sin organisation

Nordic PM har sedan i våras etablerat ett regionkontor i Karlstad och nu växer man ytterligare och förstärker sin organisation med tre nya medarbetare.

Jörgen Söderlund och Tomas Lindqvist har rekryterats från Caverion Sverige och kommer ansluta till avdelningen inom teknisk förvaltning. Det gör även Henrik Messfeldt som har en bakgrund inom läkemedelsindustrin.

– Vi är väldigt glada och stolta över att Jörgen, Tomas och Henrik har valt att arbeta hos oss. Nordic PM växer med sina uppdragsgivare och Värmland är en av de regioner där tillväxten är som störst. Det är roligt att vi får möjligheten att knyta till oss dessa tre kompetenta medarbetare till vårt företag, säger vd Jeanette Öhrn.

Nordic PM är fastighetskonsulter som förvaltar och förädlar fastigheter. Verksamheten är i huvudsak uppdelad i affärsområdena fastighetsförvaltning, lokaluthyrning, fastighetstransaktioner och analys.